top of page

Dekor og utsmykning

Frisk opp lokalene og gjør arbeidsplassen til en bedre plass å være. Våre dekorteam bistår gjerne med valg av motiver og materialer, det finnes utallige løsninger for permanet bruk, eller utbyttbart om du ønsker at lokalene skal leve. 

Dersom du ønsker å sette ditt personlige og unike preg på et rom, kan trykk av eget design på for eksempel tapet, fliser, rullgardin, bordplater og flatpakkede møbler gi en flott effekt.

 

Tapet
Lag dekorative vegger på kontor eller i butikklokaler raskt og enkelt! Vår kvalitetstapet er av typen Non Woven og monteres på vanlig vis ved å rulle tapetlim på veggen før montering. Motivet bestemmer du selv; bilde, logo, tekst, mønster – mulighetene er mange og våre dyktige grafikere kan designe det uttrykket du måtte ønske.
Vi kan også sørge for montering.

 

Bordplater og flatpakkede møbler
De fleste bordplater og flatpakkende skap, kommoder og hyller med slette overflater i de fleste materialer kan trykkes på.

 

Lyddempende veggplater og takplater
Kjedelige lyddempende veggplater og takplater blir flotte dekorative elementer og stilige blikkfang med ditt design eller bilde trykket på.

 
Har du en arbeidsplass som trenger oppgradering? Ta kontakt nå
Dekorfolie

Se hvordan man enkelt kan oppgradere hotel, kontorer, lokaler og møbler ved hjelp av dekorfolie.

 

For å vite mer om dekorfolie kontakt oss på 93000200 eller post@expoline.no

Alle videoer

Alle videoer

Watch Now
bottom of page