top of page

Hygienestasjoner

Vi har mange løsninger innen hygienestasjoner. Vi har erfart at mange bransjer nå ma ha lett tilgjengelige stasjoner for rens og desinfisering.
Vi har endret noen av våre produksjonslinjer og kan tilby praktiske stasjoner til ditt bruk. Vi kan også spesialdesigne og produsere i ditt helt eget design 
Nedenfor har vi en oversikt og eksempler over tilgjengelige stasjoner, dispensere og stativ.
Hygienestasjon

Stasjon 1 og 2

Praktisk stasjon som kan leveres i fulltrykk eller med folie for enkelt bytte av budskap. Inkluderer pumpe som skrus rett i en 5 liters kanne. Den har 2innvendig hylle og rommer inntil 30 liter antibakteriell rens.  Bak har du låsbart skap for å hindre svinn og tyveri av rens. Enkel å plassere, stabil og kan leveres i flere farger på fot og rygg, i tillegg til fullprint av ditt eget design. Har du stort forbruk av rens, har vi ekstra gode avtler på utplassering av stasjoner.

rensestasjon-automat-visning[4].png

Stasjon 3

Praktisk stasjon med god plass til informasjon i topp. Kan levere med dispenser eller flaskeholder for 1 og 2 liters beholdere. Kan del eller helfolieres med ditt eget design

Lysbilde05_edited.jpg

Stasjon 4 Lite

Praktisk stativ som kan leveres i i valgfri farge, eller fulltrykk i ditt helt eget design. Kan leveres med dispenser, eller uten, om du allerede har en egen.

Lett å plassere, stødig og elegant.

Lysbilde02_edited_edited.jpg
IMG_0262.jpg

Utendørs Hygienestasjon

Sport

Produsert for utendørs bruk. Dette er en solid stasjon for lag og foreninger, perfekt for idrettsarrangement. God plass til antibakteriell rens. Spraypumpe og plass til ball. Dekoreres med eget design. Leveres med hjul for enkel transport. Passer også perfekt på byggeplasser og arrangementer. Tåler røff bruk.