Hygienestasjoner

Vi har mange løsninger innen hygienestasjoner. Vi har erfart at mange bransjer nå ma ha lett tilgjengelige stasjoner for rens og desinfisering.
Vi har endret noen av våre produksjonslinjer og kan tilby praktiske stasjoner til ditt bruk. Vi kan også spesialdesigne og produsere i ditt helt eget design 
Nedenfor har vi en oversikt og eksempler over tilgjengelige stasjoner, dispensere og stativ.
Hygienestasjon

Stasjon 1 og 2

Praktisk stasjon som kan leveres i fulltrykk eller med folie for enkelt bytte av budskap. Inkluderer pumpe som skrus rett i en 5 liters kanne. Den har 2innvendig hylle og rommer inntil 30 liter antibakteriell rens.  Bak har du låsbart skap for å hindre svinn og tyveri av rens. Enkel å plassere, stabil og kan leveres i flere farger på fot og rygg, i tillegg til fullprint av ditt eget design. Har du stort forbruk av rens, har vi ekstra gode avtler på utplassering av stasjoner.

 

rensestasjon-automat-visning[4].png

Stasjon 3

Praktisk stasjon med god plass til informasjon i topp. Kan levere med dispenser eller flaskeholder for 1 og 2 liters beholdere. Kan del eller helfolieres med ditt eget design

 

Lysbilde05_edited.jpg

Stasjon 4 Lite

Praktisk stativ som kan leveres i i valgfri farge, eller fulltrykk i ditt helt eget design. Kan leveres med dispenser, eller uten, om du allerede har en egen.

Lett å plassere, stødig og elegant.

 

Lysbilde02_edited_edited.jpg
IMG_0262.jpg

Utendørs Hygienestasjon

Sport

Produsert for utendørs bruk. Dette er en solid stasjon for lag og foreninger, perfekt for idrettsarrangement. God plass til antibakteriell rens. Spraypumpe og plass til ball. Dekoreres med eget design. Leveres med hjul for enkel transport. Passer også perfekt på byggeplasser og arrangementer. Tåler røff bruk.

 

Utendørs Hygienestasjon

Vår løsning for utendørs bruk. Dette er en solid stasjon i rustfritt stål, som leveres i flere størrelser og høyder. Perfekt løsning for trafikkerte omeråder som buss og Jernbanestasjoner, flyplass, kjøpesenter. idrettsarenaer og mye mer. Se film og se om dette er et produkt som dekker ditt behov.

 

Kombiner en stasjon med Oxyl-Pro

Be om avtale om levering av Oxyl-Pro, og få en god deal på hygienestasjon

Grunner til å bruke Oxyl-Pro

 • Skånsomt for hendene

 • Ingen ubehagelig lukt

 • Ikke brannfarlig

 • Skader ikke / misfarger ikke overflater

 • 100% bærekraftig og restproduktene er kun vann og oksygen.

Bruksområder

 • Utstyr og redskaper

 • Kunde- og arbeidsstasjoner

 • Kontorpult

 • Dørhåndtak

 • Tastatur

 • Mus

 • Touch-skjermer

 • Venterom/oppholdsrom

 • Toalett og bad

 • Utstyr og redskaper

IMG_0548.JPG

A1@12

Hvorfor Oxyl-Pro?

Hyppig håndvask og bruk av håndrens-produkter har eksplodert. En liten handletur kan fort bli til 5-6 runder med håndrens. Når desinfeksjonsprodukter er blitt en del av hverdagen, er det viktig at produktene ikke bare er effektive. De må også være skånsomme og miljøvennlige.

Her er Oxyl-Pro i særklasse. I følge FN vil Oxyl-Pro være en game changer for verden.

 

Oxyl-Pro er verdens mest bærekraftig desinfeksjonsmiddel, helt uten alkohol, klor eller andre miljøgifter. Ingen farlige biprodukter ligger igjen etter bruk – kun vann og oksygen. Der andre tilsvarende produkter kan gi tørr hud og allergiske hudreaksjoner, vil Oxyl-Pro være svært skånsomt mot huden.

 

Oxyl-Pro virker målrettet. Produktet eliminerer bakterier, virus, sopp og andre mikroorganismer og fjerner deres biologiske vekstområder, noe som også gir langtidsvirkning.

 

Oxyl-Pro er brukervennlig og fleksibelt. Produktet kan faktisk brukes overalt. Det kan sprayes på dørhåndtak, overflater, leker i barnehagen og miljø hvor det lages og serveres mat, uten, uten. at du trenger å tørke av. Enkelt, sikkert, skånsomt, miljøvennlig og veldig effektivt.

Oxyl-Pro er testet på kappekledde virus, inkludert koronavirus og dreper 99,99% av alle bakterier, uten å legge igjen skadelige biprodukter. Det er godkjent av Mattilsynet og NSF-sertifisert.