top of page

Hva vil de ansatte ha?

Tre eksperttips til deg som skal handle julegaver til ansatte. 

 

I Expoline har selgerne årelang erfaring med å hjelpe bedriftsledere og innkjøpere med å velge rette gaver til de ansatte. Ofte er bestillingen at man ønsker noe som er bra, rimelig og fengende. Og aller helst vil man bruke minst mulig tid på å lete, handle og pakke inn. Spørsmålet som vi veldig ofte får er; Hva vil egentlig den ansatte ha?

 

I dag stilles det strengere krav til hva man kan gi, av hensyn til skatteregler og miljøhensyn. Vi lever i et samfunn som er opptatt av gjenbruk og en gave skal være av varig verdi, - ikke noe som stues inn i et skap eller i verste tilfelle kastes i søpla før det blir brukt.

 

Så hva bør man kjøpe?

 

1.   Velg gaver den ansatte bruker til vanlig

Håndklær, kjøkkenutstyr, interiør, hansker, skjorter, jakker, sekker, bager og kofferter er populære gaver om man investerer i god kvalitet. Det har heller ikke noe å si om reisevesken har arbeidsgivers logo på, når man den er solid og moderne. Man kan faktisk bidra med å skape stolthet hos den som bærer logoen om produktet er av god nok kvalitet.

 

Våre selgere foreslår disse produktene fra Gosh-Expoline:

2    Gå for solide gaver

Kvalitet og holdbarhet er to nøkkelord her. Dagens ansatte er miljøbevisste og liker ikke å få gaver som vil samle støv i en skuff. Velg heller en liten, rimelig gave, med høy kvalitet enn noe stort og dårlig om det er prisen det kommer an på. 

 

Hva med å gi et gavekort, med bedriftens egen hilsen og design og en handlesum du velger som den ansatte kan plukke ut sitt eget, tidsriktige, kvalitetsprodukt for. Vi har flere summer å velge blant.  Våre selgere anbefaler dette produktet fordi det har rask levering, sparer miljøet og gir dine ansatte valgfrihet.

 

3   La noen andre gjøre jobben

Det varmer å få noe personlig, pakket inn av lederen natt til siste arbeidsdag, før jul. Men tid er penger. Sånn er det bare. Kanskje er det best om ledelse bruker tid på det de er flinkest til. I dagens handelssystem finnes så sømløse innpakkings-, transport- og leveringssystem at det i kroner og øre kanskje ikke koster noe mer enn en arbeidstime i bedriften din. 

 

La en bedrift handle for deg, la de plukke ut noen varer ut ifra summen du vil bruke og de kriteriene som er viktig for deg. La noen andre sørge for at gavene kommer ferdigpakket på døren til din bedrift, slik at du kan konsentrere deg om jobb. Alt du har å gjøre er å gi gaven sammen med en personlig hilsen og ønske om en riktig god jul.

 

I Expoline har vi selgere som står klare for å hjelpe deg. De hjelper deg med å tilpasse gavekortene til bedriftens økonomiske og designmessige krav eller skreddersy gaveløsninger på klær, husholdning-, fritids- eller reiseprodukter. Med eller uten firmaets logo. Snakker du med oss fremfor å bestille selv vil du og kunne få rabatter.

 

Få kontakt med en selger og si du ønsker hjelp med julegaver eller gavekort
  
bottom of page